Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Radcliffe durván szakít a gyerekszerepekkel

Szerző: Gábor János, – 2010-10-11 08:34:49

Felismerhetetlen új szerepében Daniel Radcliffe (21), akit a világ Harry Potterként ismert meg. A fiatal brit színész, aki idén nyáron fejezte be a J. K. Rowling regényfolyamából készült filmsorozat utolsó részét, rögtön egy felnőttszereppel debütál a filmes világnak azon részében, mely a Harry Potter-projekten kívül létezik. Radcliffe egy 24 évesen már özvegy férfit alakít, akinek van egy kisfia. Őt ráadásul saját keresztfia, Misha Handley játssza, akit egyelőre nem láthattunk a forgatási képeken.



– Misha és köztem elég speciális a kapcsolat, hisz sokat találkozunk, az apa-fia viszony azért mégiscsak más – mondta Radcliffe a forgatás egyik szünetében. – Ez az első felnőttszerepem, és tudom, hogy sokaknak felismerhetetlen leszek, főként azoknak, akik eddig Harry Potterként szoktak meg. Tehát gyakorlatilag mindenkinek.

Radcliffe egyelőre az egyetlen a Harry Potter-sorozat három jó barátja közül, aki komolyan gondolja a színészi pályát. A Ront alakító Rupert Grint ugyan játszott nemrég egy filmben, de nem érez igazi elhivatottságot a szakma iránt, míg a Hermionét alakító Emma Watson felfüggesztette karrierjét, s jelenleg az amerikai Virginia Egyetemen tanul szociológiát.

K. Á. - Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó