Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Presztízsmeccsre készül a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-03-22 11:24:17

Szombaton a Kalocsai KC csapatai itthon állnak pályára. Igazi "kézi-fieszta" lesz, akár az egés déltánt a csarnokban töltheted.

Hirdetés

Hirdetés

A KKC lányai idén felállhatnak a megyei dobogó harmadik fokára. Ehhez azonban az ellenlábas Soltvadkert ellen még meg kell küzdeniük és szombaton 14 órakor itthon kell győzelmet aratniuk a Nemesnádudvar ellen. Kolics János egyértelmű sikert vár a hétvégén, bár a hétfői, Kiskőrös elleni edzőmeccs alkalmával nem volt elragadtatva lányai teljesítményétől. (Erről itt olvashatsz!)

A Szvétek Balázs vezette juniorok Siklós elleni mérkőzése elmaradt, a találkozót márcis 30-án pótolják. A fiatalok a dobogó legfelső fokáért küzdenek a III. osztályban, edzőjük pedig szombaton, 16 órakor egyértelmű győzelmet vár.

A szombat minden bizonnyal leginkább várt meccse most is a felnőtt csapatok összecsapása lesz. Igazi rangadó, igazi presztízsmeccs lesz a mostani. A mieink azt a szerbekkel erősített Baját fogadják, akiktől ősszel egy pontot hoztak el. A két gárda találkozója mindig is parázs hangulatot ígért, ez most sincs másképp. Kolics János fiai nevében hív és vár Téged is a 18 órakor kezdődő találkozóra:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó