Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Pózoljon a szülinapos HOOLIGANS-szel!

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2016-06-21 10:43:05

Akkor most foglaljunk össze 20 évet: Kánaán, A vér nem válik vizzé, Királyány, Illúzió, Hotel mámor, Halálos csók... Áh, inkább hagyjuk is. Összefoglalni túl sok lenne. Ott vannak még a fergeteges koncertek, mint például két éve Kalocsán a Paprika Fesztiválon. Ott van még a 12 album, a sikeresebbnél sikeresebb videóklippek és még sok más. Ezért tényleg hagyjuk az összefoglalót! Inkább ünnepeljük meg a két évtizedet egy szenzációs jubileumi koncerten a szülinapos HOOLIGANS-szel!

Hirdetés

Hirdetés

Pontosabban ne csak egy koncerttel, hanem egy egész turnéval, új albummal, új videóklippel, új dallal, egy könyvvel, na meg facebook-os nyereményjátékkal! Huh, még ezt is nehéz volt összefoglalni, nem hogy a 20 évet. Nem csak nekünk, de a HOOLIGANS géppuskakezű dobosának, Kiss Endinek is nagy feladatot adtunk. Endit a KORONAcafé-ban hívtuk.

A korán ébresztett zenész (már megint gonoszak voltunk :) ) lelkesen mesélt az új korongról, amely igazán kiforrott, érett zenés darab lett. Na nem kell megijedni, a srácok nem nőttek fel. Endi bevallása szerint, soha nem is fognak! A Hooligans 20 éve a zenei pályán rajongók millióit gyüjtötték be a legkülönbözőbb generációkból. Ennek felelőségét érzik a srácok is, de Endi itt is leszögezte, hogy ugyanazok a vidéki srácok maradnak, akik soha, de SOHA nem nőnek fel, hiszen - hogy stílusosak legyünk - a vér nem válik vízzé. :)

A HOOLIGANS nem rég megjelent albuma, az Igaz történet óriási sikert aratva a MAHASZ lista első helyén nyitott! Kérdeztük hát CD eladásról, rajongókról, meg az óriásplakátos kampányról, amellyel Ön is HOOLIGANS ajándékcsomagot nyerhet! De majd Endi elmondja a részleteket:

A KORONAcafé stábja is pózolt! :) Az óriásplakátoknál készült "hasonló" fotókat a #hooligansbillboard jelöléssel ellátva töltse fel a facebookra és nyerjen HOOLIGANS ajándékcsomagot!

És ahogy Endi is mondta, a dal akkor jó, "ha megtalálod benne magad"... vagy valakit, akiből csak egy van. Ugyanúgy mint az édesanyából...az APÁT! A HOOLIGANS május 19-én (bolondos apák napján/Ivók napján) mutatta be az "Apám" című dalt! Tessék! Sok szeretettel minden apának a HOOLIGANS-től:

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó