Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Pontokat hagytunk Pesten

Szerző: Rumi László, – 2012-12-21 14:01:39

Közgáz – Kalocsai SE 3:1 (18, -21; 20, 24)

Kalocsai SE: Kovács Patrícia , Fehérvári Anna , Szigeti Anna 1, Vörös Viktória , Dabis

                     Ágnes és Sztupovszki Anett.

Csere:          Szőgyi Dóra (liberó) Zsinka Viktória, Jánosi Nikoletta és Vén Adrienn.

Edző:            Kováts Ágnes

Az idei esztendő utolsó bajnoki mérkőzése Budapesten a Közgáz csapatánál volt a Kalocsai SE női röplabdásai számára. A Kalocsa kezdte jobban a meccset, a hazaiak játéka eléggé dadogott, mi pedig szorgosan gyűjtögettük a pontjainkat. A szett közepén magához tért a fővárosi ellenfelünk és legfőképpen egy jó nyitássorozatnak köszönhetően megfordították az állást, amire kalocsai részről nem volt ellenszer, így a végére biztosan szerzett előnyt a Közgáz.

A második szett szintén kalocsai előnnyel indult, ám a haza gárda ezúttal nem tudta tartani a meccs legjobbját, Vörös Viktóriát, aki ha kellett remekül támadott, és sáncolásban is jeleskedett. Igaz volt amikor belátható közelségbe került ellenfelünk, ám a fellángolásukat biztosan verte vissza Kováts Ágnes edzette csapatunk és egyenlített.

A részsiker ellenére továbbra is hullámzott játékunk, az előző jó szetthez képest ezúttal hullámvölgy jött, igaz ellenfelünk se brillírozott, de őket néhány játékosuk hatékonyabb, támadószellemű nyitásai túl tudta lendíteni a holtponton és újra náluk volt az előny.

A negyedik felvonáson rajta viselte a nyomát az előző szett veresége, és szinte már úgy is látszott, hogy simán ledarálja a kalocsai csapatot az egyetemi csapat, ám néhány technikai baki és általunk megnyert hosszabb labdamenet feltüzelte mieinket és egyre közelebb kerültünk az egyenlítéshez. Ez meg is történt, méghozzá két meccslabdát is hárítva 24:24 lett az állás, ám ekkor talán a görcsös akarásnak két baki lett a vége, ezzel pedig a három pontot is fent hagytuk Budapesten.

A juniorok meccsén se volt sokkal unalmasabb a játék, ahol az őszi sima kalocsai vereség után ezúttal egy nagyon izgalmas csatában 3:2-s győzelemmel vett revansot a Kalocsa.

 Folytatás január 12-én 14.00 órakór a Városi Sportcsarnokban a Szombathely gárdája ellen.

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Razziázott a bejglikommandó


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó