Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Pinocchio-t neveli a Vasember - és más érdekességek...

Szerző: Gábor János, – 2012-01-11 11:21:41

Lévén minden szuperhős-mozi-fan a pár hónapon belül (nálunk április 26-án) érkező A bosszúállókkal van elfoglalva, könnyen elfeledkezhetnek arról, hogy készülőfélben van egy harmadik Vasember-film is, ami nagy izgalomban tartja a főszerepet ismét eljátszó Robert Downey Jr.-t.



"Azt hiszem jó esélyünk van arra, hogy ez lesz a legjobb a háromból" - nyilatkozta a színész az Omelete-nek. "És talán egyike a legjobb szuperhős-filmeknek, amelyek valaha elkészültek. Nem szabad elfelejtenünk viszont, hogy az elsőt mi tette naggyá. Nagyon is karakterközpontú volt" - folytatta. "Páratlan volt. Kicsit lázadó is. És úgy gondolom, bátran hinnünk kell abban, hogy a közönség, amelynek készül, klassz és okos."

Samuel L. Jackson és Robert Downey Jr. A bosszúállókban:


Kösz a bókot! A sztár egyébként nem csak a fentebb írt filmekkel van elfoglalva. Előkészületi fázisban van Tim Burton Pinocchio-ja, amelyben a rendező Gepetto szerepét szánja Downey-nak. "Erről beszélnem kell vele, igen" - helyeselt a riporter felvetésére a színész. "Hé, mégis csak Tim Burton-ről van szó!"

A Vasember 3-nak máris van egy premierdátuma - igaz, egyelőre csak az angliai ősbemutató időpontja ismert: 2013. május 3. Visszatér benne Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow és Don Cheadle is. A filmet az a Shane Black rendezi, aki a Durr, durr és csók c. 2005-ös (remek!) krimivel új életet lehelt a drogbotrányai és börtönbüntetése miatt padlót fogott Downey karrierjébe.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó