Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két verseny, tucatnyi kalocsai pingpong siker

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-04-07 12:14:58

Március 25-én Dunapataj csapatát fogadta a Kalocsai SE asztalitenisz csapata a" Vörös Márton" asztalitenisz teremben.

A papírforma szerinti esélyesként, már a páros verseny után látszott, hogy semmi sem veszélyeztetheti a végső győzelmünket. A patajiak két húzóemberének, az egykori kalocsai játékosoknak csak a szépítésre tellett, így a végén a Kalocsa 14:6 arányban bezsebelte a zsinórban harmadik győzelmét, amely megerősíti csapatunkat a tabella első helyén.

A Kalocsai győztesek: Pásti Mihály 1/1, Losonczi György 4/3, Németh Dávid 4/3, Farkas Zoltán 4/2 és Harangozó Ferenc 3/1 illetve a Pásti - Farkas 2/2 és Losonczi - Németh 2/2 párosok.

A közelmúltban Dunaegyházán rendeztek felnőtt megyei asztalitenisz versenyt egyéni és páros versenyszámokban. Ezen a pontgyűjtő versenyen természetesen ott volt a Kalocsai SE pingpong csapata is. A párosok mezőnyében Pásti Mihály és Losonczi György a dobogó legfelső fokára állhatott. A Farkas Zoltán - Németh Dávid párosnak egy hazai pályán játszó, dunaegyházi páros legyőzése a bronzérmet jelentette volna, de döntő szettben alul maradtak. Egyéniben Pásti a négy közé jutásért a későbbi bronzérmestől, Losonczi  pedig a későbbi aranyérmestől szenvedett vereséget. Farkas a nyolc közé jutásért a későbbi harmadik helyezettől, Németh pedig a későbbi ezüstérmestől kapott ki.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó