Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Pig Bang Theory: kiderült hol robbant az elgázosított disznó!

Szerző: Gábor János, – 2013-10-14 10:30:13

Ma reggel különleges esetre igyekeztünk fényt deríteni: a hideg idő közeledtével ismét itt az ideje a disznótoroknak, amelyek némelyike igazán csúfosan, vagy egyenesen röhejesen tud végződni. Egy városi legenda szerint volt, hogy a termetes állattól tartva a sokeszű gazda inkább elgázosította a röfit, amelynek tüdejében jócskán maradt a gyúlékony anyagból - ezért a pörköléskor annak rendje és módja szerint felrobbant. Erről beszélgetvén rájöttünk, hogy a történet az idő teltével egyre csak nemesedett, így igazából már nem vennénk mérget rá, hogy valóban megesett. Ekkor telefonált Róbert, aki jól meglepett minket: alátámasztotta a mendemonda hitelességét! KATT a cikk alatti első lejátszóra!



Róbert ugyan nem rendelkezett első kézből származó információkkal, de megnyugtató volt, hogy ismerte az égbe repült disznó esetét, sőt, újságcikkes beszámolót is látott róla, anno. Ennyivel azonban nem elégedtünk meg - nyilván igyekeztünk bizonyosságot szerezni a "Pig Bang Teóriánknak". Nem is kellett sokat várnunk - csörgött József, aki Nemesnádudvaron, szüretelés közben csípte el a beszélgetésünket. Ő teljes bizonyossággal állította, hogy megtörtént a gázos felröffentés - alighanem Jakabszálláson, vagy Orgoványon... Bővebben a második lejátszón, a cikk alatt!

Robbantás helyett jobb egyenes - egy csapással terítette le a disznót!

Nem ez volt viszont az egyetlen különleges eset, amellyel hallgatóinknak dolga akadt - Laci, Dunapatajról, egy helyi legendáról, saját szomszédjáról, régi jó barátjáról mesélte el, hogy az puszta kézzel csapott agyon egy 2-3 mázsás disznót. Csonttöréssel ugyan kórházba kellett mennie, de ettől függetlenül ünnepelt jobb egyenesről beszélhetünk - örökre emlékezetes marad a "*urva nénikéd!" felkiáltást követő K.O. Katt az utolsó lejátszóra!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó