Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Pécsi pont hullajtás után nehéz meccsre készül a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-10-19 12:23:19

A Nagykanizsától elszenvedett hazai vereség után a Kalocsai KC felnőtt gárdája múlt hétvégén a PEAC csapatához utazott.

Hirdetés

Hirdetés

A pécsi együttes a mieink számára ismeretlen volt, de az előzetes eredményei alapján gyengébb csapatnak tűnt, így Kolics János még idegenben is egyértelmű győzelmet várt. Ez azonban nem teljesült. Az első félidőben 13-7-re vezetett a mieink ellen a hazai Pécs és bár a második félidőben letornázták tetemes hátrányukat, 25-25-ös döntetlen mellett csak egy pontot hoztak el a PEAC-tól.

A KKC felnőtt gárdája szombaton 18 órakor hazai pályán meccsel. Szvétekék a Siklós együttesét fogadják, akik ellen ahogy a tréner mondta, "vért kell izzadniuk a győzelemért.

A KKC Szvétek Balázs dirigálta ifisták számára szintén fekete ló volt  a legutóbbi fordulóban a pécsi ellenfél, mégis sikerült 12-11-es félidő után 25-29 arányban győzelmet aratni a kalocsai fiataloknak. Szvétek Balázs kifejezetten örült, hogy egy munkás, kemény meccsen szereztek pontokat, mondta rádiónknak.

Juniorjaink 100 százalékos teljesítménnyel, négyből négy nyert meccsel a hátuk mögött holnap, 16 órakor hazai pályán szerepelnek. A srácokra kemény mérkőzés vár, hiszen a vendégek okoztak már a mieinknek saját terepen kellemetlen meglepetést - mondta rádiónknak az edző.

A szintén hibátlan mutatóval rendelkező női csapat szintén sierrel járt idegenben és két ponttal tért haza a gárda. Lányaink a megyei bajnokságban jó játékkal a Miklós KC-t verték 31-39-re, Kolics János legnagyobb megelégedésére.

Alföldi Babették a férfi és a junior csapathoz hasonlóan holnap szintén hazai pályán játszanak. A 14 órakor kezdődő, Kiskunmajsa elleni találkozó sem lesz a KKC számára egy sétagalopp, az ellenfelélről Kolics János mesélt a KORONAfm100-nak.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó