Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Pattinson véres westernben és történelmi filmben játszik legközelebb

Szerző: Gábor János, – 2012-08-16 10:57:34

Ügyesen alakítja az Alkonyat-sorozat utáni karrierjét Robert Pattinson: néhány hete leszerződött az Animal Kingdom rendezőjének The Rover című mocskos westernjének főszerepére, a Variety híre szerint pedig ezután az archeológusból lett brit katonatisztet, T.E. Lawrence-t (ismertebb nevén: Arábiai Lawrence-t) fogja eljátszani a Queen of the Desert című Werner Herzog-filmben.



Robert Pattinson kedden, a New York-i tőzsdén

A Queen of the Desert a neves brit archeológus, Gertrude Bell (Naomi Watts) életéről fog szólni, aki közeli barátságban volt T.E. Lawrence-szel, és együtt dolgoztak a Hashemite dinasztia feltérképezésén Egyiptomban. Lawrence alakja inspirálta David Lean Arábiai Lawrence című 1962-es filmjét is, melynek a címszerepet Peter O\'Toole játszotta.

Tavaly ősszel egy másik Gertrude Bell-filmmel kapcsolatban is jöttek hírek, amit Ridley Scott rendezne Angelina Jolie főszereplésével, de az a projekt mintha megrekedt volna ötletszinten. Mindenesetre a Queen of the Desert forgatása már idén ősszel elkezdődik Jordániában és Angliában.

És végül: filmes hír nem lehet videó nélkül, úgyhogy angolosoknak melegen ajánljuk Pattinson első nyilvános szereplését, azután, hogy kiderült, párja, Kristen Stewart megcsalta:



[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó