Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Partiban volt a KFC a bajnokkal

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-05-24 14:09:45

A Kalocsai FC megyei  felnőtt gárdája szombaton azzal a Kecskeméttel nézett farkasszemet, amely 100 százalékos mutatóval büszkélkedve már a megyei I. osztályú bajnokság bajnoka.

Hirdetés

Hirdetés

Így, két lábbal a földön maradva természetesen bekalkulált volt a vezérbikától elszenvedett vereség, hiszen a megyeszékhelyiek igazi mezőnye nem ez az osztály, igazi ellenfélre az NBIII-ban lehet, ahová egyébként készül is a csapat. Ennek ellenére a maximalista kalocsai edző, Kohány Balázs nem olyan céllal küldte pályára fiait, hogy elég lesz a tisztes helytállás. A tréner azt kérte, srácai ragadjanak meg minden lehetőséget. És bár 1-2 mellett a bajnok vitte a pontokat, az edző elégedetten nyilatkozott rádiónknak.

Ugyanezen a napon a Kalocsai FC Méhecskék SE ifi csapata Torják Erik és Katus Richárd góljával, 2-1-re verték a vendég Kecskemét U19es csapatát. A Gyuricza János vezette mieinkre még 3 forduló vár, és jelenleg három ponttal vannak lemaradva a harmadik helyen álló Akasztótól. Így a matematikai esély a Gyuricza-tanítványoknak még megvan a bronzéremre.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó