Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Parából 5-ös perverz pimaszság

Szerző: Gábor János, – 2010-10-26 14:09:22

Bombabiztos biznisz, ha vér is megfagy az ereidben. Az egész az Idegleléssel kezdődött, aztán ügyesen meglovagolta a kézikamerás ötletet a Rec, a Paranormal Activity, nemrég a Last Exorcism és most megjött a Paranormal Activity duplája is: még több kamera, még több szereplő (ezúttal nem csak egy pár, hanem egy több gyerekes család), még több beszaratás, ezúttal jobban látható kísértet (alighanem egy nő), és ami - kiáltsuk ki bátran: kifejezetten perverz, egy 1-másfél éves gyerek aki az előzetesek alapján a leginkább ki van téve a "szemétaljasrohadék" kísértetnek...

Idegeket kímélőbb előzetes:


A Paranormal Activity első része mindössze 15 ezer dollárból készült és több mint 193 millió dollárnyi bevétellel zárta a mozis pályafutását. Ez ár-érték arányban már akkor minden idők legsikeresebb horrorjává tette - igaz, én nem sorolnám ebbe a műfajba. Legyen mondjuk kézi-kamerás-ijesztgetős. Mert a horror a vérengzés műfaja, ez meg "csupán" alattomosan paráztat. Tényleg kiszámíthatatlan módon. Ennyi volt az erőssége, meg a két színész.



Most emelték a tétet, nem csak a szereplők számában, gyártási költségben is. Ismerjük el: érdemes volt a második epizódra a még mindig röhejesen kevés 3 millió zöldhasút beáldozni. És hogy a profitért nem kell tövig rágnia a körmeit egyetlen mangalicára hízott producernek sem, azt máris mutatják a bevételek: a Paranormal Activity 2 mindössze három nap alatt szedett össze csaknem 63 millió dollárt!

Testnedveket dermesztő előzetes:


A Paranormal Activity 2-t nem ajánljuk 18 évnél fiatalabbaknak, aggódó fiatal szülőknek, skizofréneknek, üldözési mániásoknak, ijesztgetésben tesze-tósza földön kószáló lelkeknek és németjuhász kutyáknak. Minden más esetben keresd a mozik kínálatában, mert jó lesz ez - már nálunk is vetítik.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó