Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Paintballoztunk a Fantasztikus Nyárban

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-07-29 22:46:46

Mint egy igaz családi nyaralás... Ki melyik autóval jön? Merre menjünk? Mikor érünk oda? Ki lesz velem egy csapatban?

Nagyjából ezek a kérdések pörögtek egymás után a fejünkben a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár keddi programja előtt, amikor is nyaralni indultunk a Paintball Baja KWHT pályájára. Aladics Dani üzemeltető navigálásával, és Baja "felfedezésével" (egy picit eltévedtünk, na :) ) végre mindenki fegyvert ragadhatott, szó szerint. 

A várat a kék csapatnak védeni kell, a zöldeknek pedig elfoglalni - kezdte a szabályokat a tulaj.

Mindannyian először kissé bizalmatlanul öltöttük fel a védőruházatot, lévén csapatunk szinte teljes legénysége most, a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár alkalmával próbálhatta ki célzó, lövő, támadó és védő képességét.

Bár felkészültünk, néhány harci sérülést azért beszereztünk, de nagyon élveztük. Lali és Alex gyakorlatilag mindenkit "levadásztak", de Szandiék nem adták könnyen a "várat".

Teljes galéria ITT!

A nap végén, miután festék maradványokat távolítottunk el a hajunkból, a kezünkről és még ki tudja honnan. Mindezt pedig kellemes környezetben a Sugovica partján egy frissítő kíséretében.

Altatni senkit sem kellett a mókázás után, az tuti - de a pálya üzemeltetője, Aladics Dani elkottyintotta, lehet hogy hamarosan Kalocsán folytathatjuk majd a paintballozást... És fogjuk is! Mert imádta a csapat!!

De ezt inkább meséljék el ők! Jah, felhívnánk a figyelmet a háttér durrogásokra! Igen, azok a fegyverek!

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Kalocsa kincsei a Budai Várban


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó