Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Öt kategóriában is kalocsai bajnok állhatott dobogóra

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-02-05 13:23:41

Január 25-én szombaton 160 szlovák, cseh és magyar birkózó lépett szőnyegre Mezőfalván, hogy felmérje a téli felkészülés eredményét.

 

 

A Kalocsai SE birkózó szakosztályából 13 versenyző képviselte városunkat. Idősebb és ifjabb Elekes Endre tanítványai közül szabadfogású birkózás kategóriában, a lányok között 26 kg-ban Horvai Sarolta bronzérmes lett, míg a 32 kg-os súlycsoportban Farkas Anna második helyezést ért el, Elekes Enikő pedig a kategória legjobbjaként állhatott a dobogó legfelső fokára.

Szintén szabadfogású birkózásban, a lányok között 35 kg-ban Pirisi Lara második, Farkas Heni pedig első lett. 38 kg-os kategóriában Németh Noémi aranyérmes lett és hasonlóképp súlycsoportja legjobbja lett 69kg-ban Kádár Gréta is.

Kötöttfogású birkózás kategóriában, a fiúk között 35 kg-ban Kele András a harmadik helyen végzett. Az 50 kg-os súlycsoportban két kalocsai is a dobogóra állhatott. Tűri Krisztián bronzérmes, Elekes Zoltán pedig aranyérmes lett a mezőfalvai versenyen.

Szépen szerepelt még a 29 kg-ban induló Török Márk és a 38 kg-os súlycsoportban Hajnal József is, akik ötödikként végeztek kategóriájukban. Horvai Miklós ezúttal nem ért el helyezést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó