Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Összesen 289.000 forint össznyeremény!

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 – 2016-04-26 10:16:02

Szénné égtek a vonalak két hétig

Minden túlzás nélkül több száz ember folyamatosan próbálkozott az élő adással az elmúlt két hétben, amikor 289.000 forint össznyeremény talált gazdára a 17 éves KORONAfm100 születésnapi játékán...

Hirdetés

Hirdetés

A sorozatban, el kell ismerni, hideget-meleget is kaptunk, de a bundavándakat kikérjük magunknak! Csókolom: volt olyan játékos, aki az ország másik végéből próbálkozott, és nem értette hogy nem ő kerül először adásba, pedig az interneten hallgatja az adást. Ne legyenek illúziók: a felhasználó otthoni, vagy munkahelyi internetkapcsolatának függvényében akár egy perc csúszás is lehet az élő adáshoz képest - ennyi meg épp' elég a legszemfülesebbeknek, hogy elhappolják előle a lehetőséget.

A 17 éves KORONAfm100 továbbra is azt üzeni: jól jár, aki minket hallgat, és ezt ezen a születésnapon is sikerült bizonyítania azoknak a nyerteseknek, akik kitartóan a hangszórókra tapadtak. A többször is 85 ezer forintig halmozódó napi nyereményből családi nyaralást, otthoni elektronikai cikket, páros wellness-hétvégét finanszíroznak majd a hallgatók. Ezek a célok még jobban összehozzák a helyieket és a családokat, illetve a rádiót, Önnel. Reméljük egyetért! És tudja mit? Jövőre még jobban odatesszük magunkat!

A 18 év bizony bűvös szám - lévén felnőttkorba lép a KORONAfm100 és az Ön kapcsolata, ideje, hogy igazi felnőtt, sőt, kifejezetten pikáns születésnap legyen a jövő évi. Nagy meglepetés lesz! Akkor és addig is rádiózzunk együtt.

Jól jár, aki minket hallgat. KORONAfm100 - itthon vagy.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó