Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Oscar 2013: nem tudnak szavazni az akadémia tagjai!

Szerző: Gábor János, – 2013-01-02 11:17:25

Az Oscar szavazás rázós szakaszhoz érkezett, miután az internetes szavazatleadó rendszer meghibásodása miatt a zsűritagok részvételi aránya az eddigi legalacsonyabb lehet ebben az évben. Volt aki katasztrofálisnak nevezte a Hollywood Reporter december 26-án végzett felmérésen a szavazást a díjak kiosztásáért felelős Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia-zsűri tagjai közül. Az online lehetőséget választó tagoknak körülbelül a fele valamilyen hibát észlelt a szavazóoldalon. Többen egyenesen katasztrofálisnak nevezték a helyzetet.



Az Akadémia szóvivője úgy nyilatkozott, a legtöbb hiba abból eredt, hogy zsűritagok elfelejtették, vagy rosszul használták a regisztrációnál megadott jelszavukat. Az online szavazásra jelentkező tagok a részvételi díj októberi befizetése után, decemberben kapták meg az azonosító számukat.

Számos zsűritag arról panaszkodott, hogy bár nagy körültekintéssel ütötték be jelszavukat a belépésnél, háromszori próbálkozás után letiltotta őket a rendszer, és csak az ingyenes segélyvonal elérése után tudtak újra próbálkozni. Mások szerint csak hosszadalmas várakozás után tudták megújítani jelszavukat, azonban ezt követően újabb 24 órát kellett várniuk, hogy újra próbálkozhassanak a belépéssel. Az egyik zsűritag szerint “A CIA oldalára is könnyebb lenne betörni, mint ide”.

cinematrix.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó