Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Országos döntőbe jutottak a kalocsai tornászok

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-03-24 10:51:19

Február 28-án Szegedre, a Diákolimpia Országos elődöntőre utaztak tornászaink. A versenyen Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér és Pest megye továbbjutott csapatai indulhattak, köztük a már eddig is elismerésre méltóan szereplő térségünk csapatai. Ennek a versenynek már az országos döntőbejutás volt a legnagyobb tétje.

Kalocsát és térségét három fiú csapat képviselte. Tornászaink ugyanolyan akarással és lelkesedéssel versenyeztek, mint ahogy azt az edzéseken is tapasztaltuk. Munkájuk nagyszerű sikert eredményezett. Mind a három csapat bejutott az országos döntőbe, hiszen a Kalocsai Fényi Gyula Általános Isk. fiú csapata 3. lett, míg a Dunapatai Kodály Zoltán Általános iskola tornászai és a másik Fényi Gyulás csoport a 4. helyen végzett. A diákokat felkészítette Botos János és Kiss Péter János akiknek munkáját Kapitány Richárd és Tompai Gábor testnevelők segítették .

A csapatok tagjai:

3. helyezett és ezzel bronzérmes a Kalocsai Fényi Gyula Ált. Isk. I. kcs. fiú csapata (Jakab László Tamás, Lakatos Szilárd Zoltán, Markó Balázs, Szabó Lőrinc).

4. helyezett a Dunapataji Kodály Zoltán Ált. Isk. és AMI I. kcs. fiú csapata (Vajda Erik János, Kiss Márk Adrián, Szeri Noel Norbert, Arnold Bence, Kiss Róbert Alex)

4. helyezett a Kalocsai Fényi Gyula Ált. Isk. III-IV. kcs. fiú csapata (Jakab Náncor, Icsei Lajos, Sipos Előd, Kovásznai István, Kovásznai Péter, Fodor Tibor Richárd).

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó