Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Országos bajnok lett a homokmégyi judoka

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-10-05 12:25:53

A paksi  Atomerőmű SE Judo szakosztálya szeptember 24-én és 25-én rendezte meg a  XXXV. Atom kupát a 10-15 éves judokák számára. A versenyen népes mezőny lépett tatamira. A közel 1000 versenyző között ott voltak a homokmégyi Kodokan Judo Egyesület 12 sportolója is.

Hirdetés

Hirdetés

Ambrus Attila cselgáncsosai kemény és kitartóan küzdöttek, a végén pedig  sérülések miatt sajnos több bronzmérkőzést is kénytelenek voltak lemondani.  De Fekete Johnny, Markella Míra, Csatai Gábor és Nagy Domonkos Máté így is pont szerző, 5. helyen végeztek. Bicsérdy Levente, Ferencz Dorka és Sereg Péter pedig súly és korcsoportjában a 7. lett.

A paksi versenyt követően, október első napján, Siklóson a vár tövében, a Táncsics Mihály Gimnázium Sportcsarnokában álltak tatamira a homokmégyi judokák a Diák A korosztályos egyéni és Csapat országos bajnokságon. Ambrus Attila tanítványai közül Markella Míra és Fekete Johnny mérték össze tudásukat versenytársaikkal.

A mérkőzést Johnny kezdte a közel 20 fős csoportban, ahol Johnny jó judoval  a döntőbe jutott. A döntőbe egy intéssel kicsit alul maradt így a Diák A -49kg fiúk  országos 2. helyezett lett.

Míra sajnos csak a pontszerző 7. Helyen végzett. Jonnyt és Mírát a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség csapatába is beválogatták. Míra a lányok csapatában országos bajnok lett, ezen mezőnyben pedig Míra és Johnny minden mérkőzésüket megnyerték. Jonnyék csapatban országos 3. helyezett lett. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Feltámadóban a KFC


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó