Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Orosházán a térség judokái

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-04-23 12:00:00

Múlt szombaton Orosházára utaztak a Homokmégyi Kodokan  Judo Sportegyesület versenyzői. A II. Oros-Honvéd Judo Kupán és  nyílt regionális versenyen diák és serdülő korú judokák mérettettek meg.

Az induló 8 homokmégyi versenyző közül heten állhattak dobogóra, hiszen Ambrus Attila III., Kollár Anna, Markela Míra, Fekete Johnny, Szőlősi Kármen, Kovács Aletta és Varga Soma pedig a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Sajnos Ferencz Dorka combsérülést szenvedett, így bár a küzdelemben több ponttal vezetett, végül a 4. helyen végzett. A nap végére a 22 club közül az összesítést követően a Homokmégyi különítmény a 4. lett.  

A homokmégyiek mellett a Foktő Judo Club ifjú sportolói is képviselték régiónkat. A foktői judokák közül Bogdán Erik VII., Bogdán László V. helyen végzett, de sokan állhattak fel a dobogó egyes lépcsőire is. Bronzérmes lett Csaba István, Szili Márk és Fenyvesi Csilla. Ezüstérmet szerzett Bedics Ákos és Greksa Roland, míg korosztálya legjobbja lett Csaba Martin, Balogh István és Barna Martina.

A verseny kabalája; Panda Papa

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó