Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Olimpikon jutalmazták a homokmégyi judósokat Mórahalmon

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-01-28 13:08:57

A Mórahalmi Judo SE második alkalommal rendezte meg a Molnár Franciska Emlékversenyt a Diák, A, B, C és Serdülő korosztályú cselgáncsozó fiatalok számára. A verseny nemzetközi színeket öltött, hiszen határon túlról is érkeztek judósok.

Hirdetés

Hirdetés

A Homokmégyi Kodokan Judo SE 14 növendéke állt tatamira. Markella Míra, Fekete Johnny, Csatai Gábor bronzérmet szerzett, míg Barna Martina, Szőlősi Kármen és Kollár Anna Katalin aranyérmes lett. Ambrus Attila tanítványai a verseny másnapján is bizonyítottak, hiszen a 10 év alatti judokák mindegyike első lett. Így Tapolcsányi Dorottya, Erdős Attila , Turopoli Richárd Lajos , Szőllősi Klaudia, Markó Zsigmond, Budai Viktor és Ambrus Balázs aranyérmet szerzett. Ambrus Balázs 5 mérkőzésen több ipponos győzelmével kiemelkedett a mezőnyből.

Az esemény színvonalát emelte, hogy a 4x-es Európa Bajnok és Londoni Olimpiai ezüstérmes Judo kiválóság Ungvári Miklós és Világbajnoki bronzérmes, Európa Bajnoki ezüstérmes,  Olimpiai 5. helyezett Judo hercegnő Karakas Hedvig olimpikon is jelen volt a versenyen Toncs Péter edzőjével. A helyezeteknek Ők adta át a csillogóbbnál – csillogóbb érmeket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó