Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Old Boys & Girls versenyen győztek a kalocsai tornászok

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-12-09 10:48:21

November 22-én XXI. alkalommal rendezték meg az éltesebb korú tornászok versenyét. Az Old  Boys hosszú története során már kétszer is volt Kalocsán, most azonban Baja kapta a rendezés jogot. A hölgyek sem tagadtak le a korukból, ők a 18. alkalommal találkoztak az Old Girls tornászversenyen.

A kalocsai tornászok stílusosan mondva, tovább öregbítették városunk jó hírnevét. A hölgyeknél a Házi Vegyes, vagyis Bagó Emília, Cziczóné Vörös Edit, Deák Nóra és Garai Gabriella első helyen végeztek. Egyéniben Bagó Emília és Deák Nóra 4.-4. helyen végeztek. Nóra ezzel Bács-Kiskun megye legeredményesebb női versenyzője címet is megkapta.

Az uraknál szintén kalocsai siker született. Aranyérmes lett a Red G-Old Boys, vagyis Fodor Attila, ifj. Botos János, Kiss Péter János és Botos Líviusz. Második helyen a Dixi Kalocsa csapat végzett, melynek tagjai Haskó Gábor, Mácsai Péter és Nagy Csaba voltak. Egyéni összetettben Kiss Péter János és Haskó Gábor saját korcsoportjukban az élen végeztek.

A versenyen külön elismerésben részesült a kalocsai tornászok felkészítője, id. Botos János, aki a szervezőktől egy névre szóló plakettet kapott „Baja Torna Sportjának Segítéséért” felirattal.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó