Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Off-roadoztunk a Fantasztikus Nyárban!

Szerző: Gábor János, – 2013-08-02 15:13:56

Amikor korábban, a Főszékesegyház meglátogatása kapcsán éltem azzal a szóval, hogy a "leglátványosabb" fotók készülhettek a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár sorozatban, még nem igazán számítottam arra a bődületes élményre, amiben a tegnap jelentkezett hallgatóinknak lehetett része! A KOC (vagyis: Kalocsai Off-road Club) jóvoltából terepre mentek a "tizenötök", nevezetesen a Foktő-Kalocsa-Uszódi Repülőtér mellett, direkt off-roadozáshoz kialakított pályára. Volt itt meredek emelkedő, sőt, szinte merőleges fal is, amire felmásztak az autócsodák. Az, hogy a pilótákat az átlagember nem mindig érzi teljesen normálisnak, érthető, ám meg kell hagyni: ezek a fickók pontosan tudják mit csinálnak - füleld le a helyszíni interjúkat a cikk alatti médialejátszón!


Teljes galéria ITT!

Ma fociélményekben gazdag délutánunk lesz! A Reggeli Gyorsban az V. Bátyai Fokhagymafesztivál nyitónapjának rendezvényére, a "Bátyai Régióválogatott" és a Ferencvárosi Sasok barátságos mérkőzésére gyűjtöttünk szurkolókat - bombasztikus sikerrel, hiszen pillanatok alatt megtelt a 15 fős buszunk. A fradi klasszik felállásban jön; a régi nagyokból pályára lép Dragóner Attila, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter és Détári Lajos is - többek közt! Beszámoló a gálameccsről legkésőbb hétfőn!

Addig azonban rendkívüli jelentkezéseket hirdettünk (NAGY meglepetésre készülünk): a hétvégén olyan programra gyűjtjük a hallgatókat, amely ugyan csak jövő csütörtökön lesz, ám a helyszín komolysága miatt már hétfőn névsort kell küldenünk. Érdemes lesz figyelni, és telefonon jelentkezni a hétvégén! Részletek a "Hetiendben", a Korona Fm100-on! ;)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó