Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

OB-re készül a kalocsai birkózó edző

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-05-26 12:11:03

Május 21-én, Kiskunfélegyházán rendezték meg a Besze László Birkózó emlékverseny. A mesteredző emlékének "adózva" több mint 200 gyermek és diák korosztályú versenyző döngölte egymást a szőnyegbe.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai SE versenyzői közül Diák I-ben, 23 kg-ban a még fél éve sem birkózó Agócs Olivér a nála régebb óta birkózókat iskolázott le és sikerült megnyernie súlycsoportjában a versenyt. 35 kg-ban Esze Bence a második helyen végzett. A Diák II-ben Hajnal László és Zsemberi Hermann ügyesen birkóztak, de érem nélkül zárták a versenyt. Viszont az előző versenyeken sikerült kvalifikálniuk magukat a május 28.-i Diák II-es korosztály Kötöttfogású Országos Bajnokságára. 46-kg-ban Papp Norbert 6. lett. 58 kg-ban Kakuk Máté a döntőbe került és ott a Korondról érkezett, többszörös Román Bajnok ellen birkózott a döntőben. Őt nem sikerült legyőznie, így ezüstérmet szerzett. Elekes Zoltán azonban a 69 kg kupa győztese lett. A Serdülők mezőnyéből is hazamentett a KSE egy ezüstérmet. Ott 54 kg-ban Hajnal Amanda végzett a második helyen.

A soron következő versenyeken Bagó Tibor birkózó edzőé lesz a főszerep, hiszen Május 29-én indul a Felnőtt Szabadfogású Országos Bajnokságon, illetve Magyarországot és a Kalocsai SE-tképviselve sikerült kvalifikálnia magát a Strandbirkózó Világbajnokságra, ami horvát Fazana városában lesz megrendezve június 3-5-között.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó