Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

OB-n a kalocsai evezősök

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-07-29 13:40:53

Július 18-a és 21-e között a Velencei-tavi pályán rendezte a Magyar Evezős Szövetség az országos bajnokságot, melyen vízre szálltak a kalocsai evezősök is.



Női tanuló kettőpárban Bérces Fanni és Mácsai Kamilla a kisdöntőben második helyen végzett, így összesítésben a 8. lett a 17 csapatos mezőnyben. Női serdülő kettőpárban Huszár Szemirámisz és Kocsis Adrienn az előfutamban hajszállal maradtak le a továbbjutást jelentő harmadik helyről, így a 10. helyen zártak összesítésben. A 13 éves minis korosztályban Csamangó Bence képviselte városunkat, aki éppen csak lemaradt a dobogóról, a 12 évesek között az újonc Szilágyi Márk 6. helyet szerzett. Szabó Erik férfi serdülő egypárban nehéz előfutamot kapott, így nem sikerült a középfutamba jutnia.

A legjobb eredményeket a klub válogatottja, Tamás Bence érte el, aki két versenyszámban állt rajthoz. A férfi U23 egypárevezős kategóriában a biztosan megnyert előfutam után a döntőben csak mohácsi versenytársa tudta megelőzni Bencét. Fő versenyszámában, a férfi könnyűsúlyú egypárban ifjú tehetségünk óriási csatát vívott a döntőben az ezüstéremért a Külker versenyzőjével. Végül hajszállal ugyan, de maradt a bronz, mellyel megismételte tavalyi eredményét.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó