Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Női Diákolimpián a kalocsai birkózók

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-03-24 12:46:31

Az elmúlt hétvégén, Pestszentimrén rendezték meg a női Diákolimpia döntőt.

A Kalocsai SE birkózói 220 versenyző között álltak tatamira és igen szép eredményekkel zárták az idény egyik legszínvonalasabb versenyén.

Idősebb és ifjabb Elekes Endre tanítványai közül Diák II-es korcsoportban, 34 kg-ban Elekes Enikő élete első országos döntőjén három ellenfelét tussal verte, és csak a döntőben kapott ki tapasztaltabb társánál, így ezüstérmet szerzett. Farkas Henrietta 37 kg-ban igazi meglepetés eredményt ért el, hiszen minden ellenfelét legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára.

Diák I korcsoportban 43 kg-ban Németh Noémi, 65 kg-ban pedig Kádár Gréta végzett az ötödik helyen. A serdülő és kadett korcsoportban a kalocsai származású, de ESMTK színekben versenyző Elekes Emese ért el sikereket. A serdülők között mind a hat ellenfelét legyőzve arany érmes, a kadettek között pedig ezüstérmes lett.

Az ifjúsági korcsoport versenyzői között 59 kg-ban Hajnal Franciska szintén második helyen végzett, ezzel az eredménnyel pedig első érmét dobogós helyezését szerezte a birkózásban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó