Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Nézd meg: itt az új Alkonyat-előzetes!

Szerző: Vörös István, – 2011-06-06 13:00:56

A múlt héten már kaptunk egy kis "ízelítőt" az Alkonyat-széria legújabb filmjének előzeteséből. Eddig a Hajnalhasadás - 1. rész trailere csak a várva várt vámpír-nászból mutatott apró pillanatokat, hiszen a teljes előzetest a vasárnapi MTV Movie Awards gálájára tartogatták. Azonban (viva la internet!) ez is idő előbb kiszivárgott, mégpedig a médiaguru, PerezHilton oldalán...

Azóta egyébként megtartották a díjátadót, ahonnan persze az Alkonyat-sorozat szerelmi "háromszögének" színészei (Kristen Stewart (középen), Robert Pattinson (jobb) és Taylor Lautner (bal) ) sem hiányozhattak.



Az előzetesből egyelőre annyit tudunk meg, hogy Bella anyja kicsattanó örömmel fogadja Edward és lánya közelgő nászát, míg Charlie-apuka lelkesedése már kevésbé kitörő, farkas-Jacob pedig, mint "az őrült, ki letépte láncát" (az ő esetében, mint azt a korábbi filmekben megszokhattuk itt természetesen pólóról beszélünk) nekiront az erdőnek.

Egy röpke másodpercig bepillanthatunk az ifjú pár várva várt nászéjszakájába is, ahol a film alapjául szolgáló bestseller szerint kő kövön nem marad - de lehet, hogy a mozi dramaturgiája szerint Bella apró zúzódásokkal megússza a "nagy menetet". Amit azonban biztosan nem fog megúszni, az egy ruhatár-csere, ugyanis a zárósnittből már kiviláglik, hogy az "új asszony" pocakjában már nő is a kis vérszívó. Talán ennyit elöljáróban, nézd meg a tinivilág idei talán legjobban várt előzetesét:



Alkonyat: Hajnalhasadás 1. rész

A filmet novemberben mutatják be a hazai mozik!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó