Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

New York-i taxisoktól loptunk ötletet

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 – 2015-12-08 12:18:18

Falinaptárra kerül a KORONAfm100 stábja

Annyira beleélte magát a KORONAcafé mai hallgatósága, hogy belevágunk: a rádió 12 fős stábja 12 hónaphoz készít egy-egy odaillő képet, és úgy döntöttünk bevállaljuk a hallgatók koncepcióját. Lesz, akit zsíros ételekben fürdetünk, és lesz, akinek bele kell fogynia egy Star Wars rohamosztagos jelmezbe. Kemény lesz, de már a fotós is bejelentkezett a munkára, ami egy grandiózus jótékonysági akcióvá nőheti ki magát. Bővebben lejjebb...

 

hirdetés

hirdetés

 

A reggeli műsor SMS All Stars csapatából Kisdzsoké jelentkezett be a fotós szerepére. A rendezvényeken edződött és portfóliókat is készítő hallgatónk megjegyezte, életében nem volt még ilyen hosszú munkája, de jól kitalálja a képi világot. A munkájával ő is támogatja tehát a jótékonysági kezdeményezésünket:

Ez itt Mr. Május, a New York-i taxisok hasonló kezdeményezéséből - csak úgy, illusztrációnak:

 

Ilyen javaslatok jöttek, a stáb tagjaira, személyre szabva. Érdemes bevésni mire vettek rá minket a hallgatók, mert ha minden jól megy, összehozzuk:

Anti: Korda Gyuri bával, dj pult mögött

Kata: leragasztott szájjal, tágra nyílt szemekkel

Korsi: időjós békával, egy tea ültetvényen, a szemüvege felett kilesve, teát kortyolgatva

Barna: öltöny, nyakkendő

Tyutyu: a megnyerhetetlen ajándékaival körbe véve, illetve a Szelidi-tónál: evezés utan önti ki a vizet a kajakjából. Más: tekerjük be kábelekkel, amiket a stáb hölgy tagjai húzogatnak.

Jani: Csuvi, Jedi lovag, vagy rohamosztagos jelmez. Esetleg a sokat emlegetett Star Wars jegyével és egy sörrel a kezében, amint egy X-szárnyú körhinta-repcsit lovagol meg. Más: Hajós, Orbánnap (de nem mindegy, hogy délután, vagy hajnalban), esetleg: Spice Girls poszter előtt, rocker göncben szomorkodik, kiskutya tekintettel.

Szilva: kolbásszal a kezében megmenti a levágásra szánt "pocát". Lehetne még: Ms. Október, egy megrakott asztalnál, zsíros falatokat falva.

Füsti: nyuszinak öltözve, répát rágcsálva, vagy: velencei karneválos ruhában, álarcot tartva a kezében, esetleg: teli lábas felett, mert mindig éhes.

Ha van jobb ötlete, jöhet kommentben, alább!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó