Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nevető jógán és pilates-en jártak a szerkesztők

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-01-24 14:47:39

ESM, vagyis Egészség és Sportmagazin címmel jelent meg a helyi sporteseményeket, életmódtanácsokat, szépségápolási tippeket és egészségmegőrző praktikákat egy csokorba gyűjtő, igényes, színes kiadvány. Lelkes fiatalok egy csoportja fogott össze, hogy mint amolyan "hiánypotló", elkészítsék Kalocsa sportújságát. Megnéztük, király lett!

Hirdetés

Hirdetés

Gillich Panna főszerkesztő és Ráduly Attila felelősszerkesztő volt a KORONAcafé vendége, akik nagy örömmel mutatták be kiadványukat, melyre méltán lehetnek büszkék. A magazin igényes, és a helyi sportegyesületek bemutatása mellett sok izgalmas témát is találhat benne. A hölgyek olvashatnak a januári számban a körmök és a bőr szépségének megörzéséről, a szülőknek segít a gyerekek számára sportágat választani, az urak összefoglalót kapnak az elmúlt hetek sporteredményeiről és nem mellesleg helyi sportolók, ismerős arcok olyan oldalát mutatják be a magazinban, amelyet talán Ön sem ismert. A debütáló, januári számban például a kalocsai  Vörös Laura, a Magyar Állami Népi Együttes táncosa ír arról, hogy hol volt a legizgalmasabb fellépése, mitől fél, mi van a táskájában, vagy éppen hogyan tud ellenállni az édességek csábításának.

Az ESM már kapható a partnerhelyeken (KATT a lejátszóra), januárban a Magyar férfi kézilabda-válogatott hálóőre, Fazekas Nándi mosolyog vissza. Hogy miért pont ő? És milyen kalocsai vonatkozása van a világklasszisnak? Erről is szó esett a magazin szerkesztőivel folytatott beszélgetésből.

Amit pedig imádtunk: a kiadvány egyik munkatársa az élményszerű írás kedvéért ellátogatott nevető jógára, amely után szabadon próbára tettük Janit, tudja-e, hogy hogy nevet a csiga... Hogy hogy jön ez ide? KATT a lejátszóra és kiderül:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó