Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

NET-EXKLUZÍV: Novák Péter \"meséi\" (interjú)

Szerző: Vörös István, – 2011-10-14 19:55:26

Jakupcsek Gabriella és D. Tóth Kriszta már megosztotta gondolatait hallgatóinkkal a Médiaunió idei kampányával kapcsolatban, melynek mottója: mesélj mindennap! Ezen a héten a kezdeményezést indító szervezet kuratóriumi tagságának soraiban is helyet foglaló Novák Péterrel beszélgettünk családról, meséről és közvetítendő értékekről.



A péntek esti Kultúrában már hetek óta keresünk fel ismert tévés-rádiós személyeket, akik támogatóként a Médiaunió 2011-es akciója mellé álltak és fontosnak vélték felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy a szülők töltsenek több időt és meséljenek minden nap gyermekeiknek. Ezen a héten az unió kuratóriumi tagját, Novák Péter zenész-dalszerző-műsorvezetőt szólaltattuk meg, aki betekintést nyújtott az aktuális esztendő vezérgondolatának megszületésének folyamatába, illetve saját családjának életébe is, hiszen mesélt gyermekei kedvenc történeteiről és mindazon értékekről, melyeket fontosnak vél közvetíteni.

Lemaradtál róla? Annyi baj legyen! Virtuális világunkban még azt is meghallgathatod, ami az adásból kimaradt! A Novák Péterrel készült telefonos interjúnkat teljes hosszában meghallgathatod alább!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó