Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nemzetközi kupagyőztes két kalocsai karatéka

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-02-24 13:05:14

Február 20-án Kiskunfélegyházán az Oyama Karate Kyokushin Hungary szervezésében nagyszabású nemzetközi karate versenyt szerveztek öt nemzet 270 utánpótlás és felnőtt versenyző részvételével.

Hirdetés

Hirdetés

A versenyen a legnagyobb csapattal a Kalocsai SE Ciglédi úti karatékáki vettek részt, akik minden korcsoportban, összesen 20 versenyzőt léptettek tatamira és közülük az esti eredményhirdetésen 10 versenyző állhatott dobogóra, így a legtöbb dobogós helyezések számát tekintve is első helyen végeztek.

Shihan Szűcs Zsolt tanítványai közül az idei évben ismét Nemzetközi Kupa győztesek lettek Szűcs Luca ifi korcsoportban, míg a felnőtteknél Szőnyi Andor lett a kupa legjobbja. Második helyezéseket értek el Mészáros Lili ifi korcsoport és Hegedűs András a felnőttek mezőnyében. Harmadik lett gyermek könnyűsúlyban Bagó Flórián Zsolt, nehézsúlyban pedig Tóth Zalán. szintén bronzéremmel zárt a Serdülő korcsoportban Horváth Dávid és Szőnyi Zsombor, míg az Ifjúsági korcsoportban Dicsa Dorina, a Junioroknál pedig Dobos Nóra.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó