Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nemzetközi Bajnokságon a homokmégyi judokák

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-23 13:29:10

A Homokmègy Kodokan Judo Sportegyesület  judokái Baján, a Serdülő Nemzetközi Judo Bajnokságon vettek részt az elmúlt hétvégén. A két nap alatt közel félezer, köztük külföldi sportoló lépet tatamira.

Hirdetés

Hirdetés

Kollár Anna Katalin és Nagy Domonkos Máté szép judoval a  korosztuk 3. helyezettjei lettek. Míg a Diák A korosztályos Markella Míra és Fekete Johnny is elindult a gigászi mezőnyben, ahol versenytársaik szinte mint 2 évvel idősebbek voltak. Ügyesen állták a sarat, de ennek ellenére csak Johnnynak sikerült a legjobb 8 közé küzdenie magát.

Ambrus Attila, Zsombor Nagy, Katus Márk, Varga Soma.,Czaga Levente keményen küzdöttek de sajnos a nagyon erős mezőnyben csak a legjobb 16 -ba sikerült bejutniuk. Az ifisták között Ferencz Dávid Sándor szintén szépen küzdött és ennek eredményeként döntött vívott, de nem sikerült megnyernie a viadalt, így a 90kg alattiak súlycsoportjának ezüstérmese lett.

Sereg Péter is nagyokat küzdött és a legjobb öt közzé sikerült bejutnia, így ő pontszerző helyen végzett, míg sporttársa, Ferencz Patrik az erős mezőnyből sajnos nem tudott bejutnia a legjobb 8 közé.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó