Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nemzetközi bajnok a homokmégyi judoka!

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-09-07 10:31:18

A közelmúltban Siklóson rendezték meg a XIV. Nemzetközi Judo versenyen és Tenkes Kupát, ahol a 18 meghívott nemzet között a Homokmégyi Kodokan Judo egyesület 12 judokája is részt vett.

Ferencz Dávid Sándor U18-as korosztàlyban keményen küzdött, és csak egy román ellenfél tudta megállítani, ìgy a második helyen végzett.

Ambrus Balázs az U9-es korosztàlyban állt tatamira, ahol elsőnek egy  bolgár judokával nézett szembe, ahol kikapott. A további mérkőzéseken Balázs közel került a dobogóhoz, majd a bronzmeccs következett, ahol az első harmadban vesztésre állt, majd átvette az irányítást és Ipponnal megnyerte a mérkőzést.

Testvére, Ambrus Attila U13 korosztàlyban az első ellenfelétől kikapott és vigaszágon folytatta tovább a versenyt, ahol a bronzért vívót csatában egy hatalmas Ipponnal Ő is felállhatott a dobogóra.

 

Középen az U13-as korosztály nemzetközi bajnoka, Fekete Johnny

Közben Fekete Johnny is keményen harcolt és ezen a napon megállíthatatlan volt. Így az U13 korosztályban  Tenkes nemzetközi bajnoki címet szerzett.

A Judo amazonok közül Markella Mìra 36kg-ban, Kollár Anna +56kg-bann és Kovács Aletta 63kg-ban a második helyen végzett, míg Ferencz Dorka IV.,  Czaga Levente V. lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ennyi volt a Leander Rising


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó