Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem volt kérdés a rangadón, vitte a pontokat a Jánoshalma + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-08-28 11:21:23

Rangadóként emlegették a vasárnapi Kalocsa-Jánoshalma összecsapást, hiszen a megyeszékhelyiek mellett e két csapat rendelkezett 100 százalékos mutatóval, vagyis két bajnoki győzelemmel.

Hirdetés

Hirdetés

A mérkőzés, amely a megyeegy éllovasát adja sok izgalmat ígért, tekintve, hogy a vendégeket az a Florin Nenad dirigálja, aki kifejezetten jó kapcsolatot ápol a mieinkkel, szívesen jön Kalocsára és tiszteli is a mieink játéktudását.

Galériáért KATT a képre!

A majd’ egy egész csapatot igazolt vendégek azonban gyorsan eldöntötték a meccset, 0-4-es félidő után 2-6 arányban simán hozták a Kalocsa elleni találkozót. A mieinktől csak Mátyás Dani és Dostyicza Dániel tudott szépíteni. A két találat azonban bőven kevés volt a Jánoshalma ellen, mondta Márton edző.

A találkozó után a vendégek szerb trénere, a Bácsalmástól érkező Florin Nenad summázta a meccset. Véleménye szerint a két csapat között nincs a számszerű eredményből sejthető nagy különbség. Az övéi azonban a helyzetek 80 százalékát gólra is váltották. Florin Nenad ezúton kíván kitartást a KFC legénységének.

Galériáért KATT a képre!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó