Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem sikerült az idei bemutatkozás a röplabdásoknak

Szerző: Rumi László, – 2012-01-24 14:54:33

Röpisuli SE Ajka – Kalocsai SE 3:0 ( 20; 21; 16)

Kalocsai SE: Kovács Patrícia , Jánosi Nikoletta, Sztupovszki Anett , Tóth Vivien, Dabis Ágnes, Szigeti Anna

Csere: Szőgyi Dóra (liberó), Zsinka Viktória és Pajsán Kitti

Edző: Kováts Ágnes

Idei első mérkőzését Ajkán játszotta a Kalocsai SE felnőtt női röplabda csapata. A majd’ egy hónapos szünet természetesen nem telt el munka nélkül, hiszen edzések még a két ünnep között is voltak.

Kalocsa kezdte a mérkőzést, sokáig együtt haladtak a csapatok. Szigeti Anna nyitásai után négypontos előnyre tettünk szert amikor időt kért az ajkai edző (10:14). A hazaiaknak jót tett az edzői fejmosás, nekünk nem sikerült megfogni a támadásaikat, és egy jó nyitássorozat után a röpisuli biztosan nyerte meg a szettet (25:20, 1:0).

 

A második játszma az előzőhöz hasonlóan indult 10 pontig, aztán az előző szetthez hasonlóan ismét fordulópont volt a négypontos kalocsai előny. Ahelyett, hogy ezt az előnyt csapatunk meg tudta volna tartani, néhány megingás után már a fiatal ajkai csapat volt újra lendületben, a hátrányból hárompontos fórt szereztek, ezt a végjátékra meg is tartották (25:21, 2:0).

 

A harmadik felvonásban már az Ajka sokkal jobban kezdett a hitehagyottá vált Kalocsa ellen. 6:0-s roham után meg már végképp nyugodtan játszhatta játékát a hazai gárda, a Kalocsa nem volt képes felállni ebből a helyzetből. Hiába volt a Kalocsa, de talán a mezőny egyik legjobbja Sztupovszki Anett, a bombaerős ütéseire mindig jött válasz, és ha éppen nem a hazai csapat remekelt, akkor a Kalocsa több rontással „segítette” az ajkai fiatalokat az előrelépésben.

A juniorok meccsén a felnőttel teljesen megegyező kerettel az ajkai csapat biztosan nyerte a meccset.

Legközelebb szombaton 10 órától a Városi Sportcsarnokban a Közgáz SC DSK csapatát fogadja a KSE, melyre szertettel várjuk a szurkolókat!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó