Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem sikerült a Holler "körmére lépni" + GALÉRIÁK

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-09-05 11:29:24

A Kalocsai KC NBII-es felnőtt csapata a héten két edzőmérkőzést is vívott. Egyet a Dunaföldvár és egyet a Kecskemét együttesével.

Hirdetés

Hirdetés

A magasabb osztálybeli Kecskemét junior csapata rendkívül gyors és fiatal csapat. A mieink 34-30 arányban verték az edzőpartnert, a találkozóról pedig Kolics János mesélt a KORONAfm100-nak.

Galéria a Kecskemét elleni találkozóról a képre kattintva!

 

A szerdai derbi után egy Kolics János által fontos tesztmeccsként aposztrofált találkozó várt Szvétekékre pénteken este. Balázsék játszópajtása az a dunaföldvári Holler volt, amellyel évek óta kölcsönösen segítik egymás felkészülését, amellyel két éve az NB II dél-nyugati csoportjában bajnokságon is találkoztak és amelynek edzője az az Orova Tamás, aki hajdan Kolics János tanítványa volt.

A Holler elleni találkozó galériájáért KATT a képre!

A két gárda szinte minden felkészülési időszakban találkozik, ezeken pedig rendre a mieink hozták a meccseket. Ez most nem így volt. Hozzátesszük, a Holler a déli csoportban úgy versenyez, hogy keretében csak néhány dunaföldvári játékos kap helyet, többségük idegenből hozott légiós.

A frissen igazoltak sorában több, DAC-tól érkező játékos van, csak hogy egy ismerős név is szerepeljen itt: Virág Roland is idén a Hollert erősíti. Hogy a Holler idén bajnokságra óhajt törni a déli csoportban, azt kiváló átlövőivel Kalocsán is bizonyították, hiszen 30-34 arányban verték a mieinket – mondta a KORONAfm100-nak Kolics János.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó