Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Nem egyedül szállunk harcba a 100 Mhz-ért

Szerző: Gábor János, – 2011-09-22 14:30:05

Nem feltétlenül akartunk róla beszélni – írni, mert hivatalos ügy, és az, amíg nem születik benne döntés, miért kerülne nyilvánosságra, de a szóbeszédek megelőzése végett most dióhéjban tisztázzuk a helyzetet:

Igen, a Korona Rádió műsorszolgáltatási joga 12 év után lejárt az FM100-on (mert azt nem alanyi jogon, örökre adják), így természetesen (mert továbbra is ITT és NEKTEK akarunk rádiózni) benyújtottuk pályázatunkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz, hogy újabb 7 évig szóljunk.


Mint a beadás napján kiderült, a frekvenciahasználatra nem egyedül mi tartunk igényt, hanem egy paksi rádióállomás is, így ketten szálltunk harcba a 100 Mhz-ért. Mi egy újragondolt, még jobb felépítésű, sokkal „hazaibb”, színesebb, rengeteg magyar zenét játszó és sok regionális hírrel foglalkozó, új műsortematikát tettünk le az asztalra, amelynek megvalósításáért mindent megteszünk – tetszeni fog!

Saját pályázatának benyújtásával a paksi rádió stratégiája tudomásunk szerint a frekvenciabővítés, ami a szaknyelvben annyit tesz, hogy jelenlegi műsorukat sugároznák a 100-on is, a Korona helyén.

A két pályázat elbírálásának ideje október végéig húzódik, akkor derül ki, hogy kié a befutó, és melyikünk folytathatja. Kezed-lábad ökölbe rándulva szorítson értünk! Továbbra is tartsatok ki mellettünk! Folytassa, FM100!!! ;-)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó