Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem állt ki a KFC a bajnokesélyes ellen

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-02-27 18:46:17

Szombaton Tiszakécskén kezdte volna a megyei I. osztályú bajnokságot a tabella 15., vagyis a pontlevonásokkal az utolsó helyre visszaesett Kalocsai FC.

Hirdetés

Hirdetés

A Duna Aszfalt otthonába azonban csak a Gyuricza János vezette ifisták utaztak, a Márton gárda nem vállalta a meccset. Az ifjak bár Bukor Bence góljával vezettek az U19-es találkozón, a hazaiak a végén 2-1-re verték a mieinket.

A felnőtt csapat azonban ki sem állt a bajnokesélyes Duna Aszfalt ellen. Márton Zsolt edző korábban már beszámolt arról, hogy Dobler Bence és Vuits Attila biztosan nem leszek ott a nyitányon, de a szombati meccs előtt még többen dőltek ki. Így arra a döntésre jutottak, hogy maradék csapatuk, akik csak az ifi csapat segítségével állhattak volna ki az NBIII-as játékosokkal is bíró kécskeiek ellen nem áll ki.

Márton edző elnézést kér a kécskei és a kalocsai foci barátoktól, de ilyen körülmények között inkább vállalják a beírt 3-0-s vereséget, mint azt, hogy a listavezető szinte szó szerint szétverje maradék együttesünket.

Király Róbert a KFC elnöke hasonlóképp nyilatkozott, bár ő 8 hadra fogható játékosra emlékszik. Bár ez teljesen mindegy, hiszen sem 5, sem 8 játákos nem tesz ki egy teljes keretet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó