Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem akarja elveszíteni a "jövő nagy reménységét" Kolics mester

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-09-11 11:40:32

A Kalocsai KC és a helyi kézilabda sport rajongói már visszaszámolnak, hiszen jövő vasárnap kezdődik az NB II-es bajnokság, ahol a Kolics János vezette mieink címvédőként állnak majd pályára. Ezt megelőzően jövő szerdán Magyar Kupa mérkőzést játszik majd a KKC, a magasabb osztályú Pécs ellen, így az első körben hazai pályán szerepelnek majd Szvétek Balázsék.

A felkészülési időszakban a fiúk két tornára is meghívást kaptak. Az egyikről tapasztalattal, a másikról trófeával tért haza csapatunk – tudtuk meg Kolics Jánostól.

Tóth Laci

Kolics mester azt is kiemelte, ki volt a mérkőzések kulcsembere. Az edző nem kis bizalmat fektetett az ifjú játékosba, akit "a jövő nagy reménységeként" tart számon. Emellett a tréner arra is rávilágított, hogy csapatuk sajnos munkahelyi nehézségek, pontosabban a munkahely hiánya miatt könnyen elveszítheti ezt az fiatal, kiváló játékost, Tóth Lászlót. Kolics mester az Ön segítségét kéri, hogy Laci, aki a KKC oszlopos tagjává és kulcsjátékosává vált, ne kényszerüljünk abbahagyni azt, amiben a legtehetségesebb, vagyis a kézilabdát!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó