Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Negyedik lett a KSE röplabdacsapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-05-03 11:01:40

A közelmúltban két bajnoki mérkőzést is játszott egy hétvégén a Kalocsai SE röplabdacsapata. Első nap a tabella végén kullogó Haladást, másnap pedig azt a listavezető Veszprémet fogadták a lányok. Nem volt tét nélküli a hétvége, hiszen kettősvereség esetén akár a végső negyedik hely is könnyen kicsúszhatott volna a KSE kezéből.

Fotó: Török "Töce" Tibor

Jól indult a Haladás elleni meccs, ellenfelünk nem is igazán jutott szóhoz, hengerelt Kováts Ágnes csapata. Mindössze egyszer tudtak csak egymás után két pontot szerezni a vasiak. A második szettben közel egál volt az állás sokáig. Aztán a végén már nem volt kérdés, Jánosi Nikolett nyitásaival biztosan nyertük ezt a játszmát is. A harmadik játékrészben ismét Kalocsa diktálta a tempót. A 25 pontig jutó Szigeti Anna vezérletével magabiztosan nyertek a lányok, ezzel bebiztosítva magukat a tabella negyedik helyén.

Két nap alatt másodjára kellett volna csapatunknak a legjobbját nyújtani, úgy hogy a fiatalok közül többen a Haladás ellen a junior csapatban is helytálltak. Először a harmadik szettbe volt igazán beleszólásunk, olyannyira, hogy meg is nyerte azt a játékrészt a Kalocsa. A negyedik játszma igazi ki-ki csata volt, az egyetemi csapatot láthatóan bosszantotta, hogy szettet nyertünk ellenük. Igaz a végén a vendégek örülhettek, de nekünk sem volt szégyellnivalónk, hiszen a bajnoki címet ünneplő Veszprém dolgát alaposan megnehezítette a KSE keretében a Szigeti Anna, Fehérvári Anna, Horváth Kata hármas. A KSE tehát a negyedik helyen zárta a bajnokságot.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Simán győzött Hartán a KFC


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó