Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

NBI/B-s csapathoz igazol a KKC egyik legjobbja

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-08-05 15:00:00

Szegeden folytatja kézilabda pályafutását a Kalocsai Kézilabda Club játékosa, Alföldi Babett – írja az igysportolunk.com sport rajongói oldal.

Babett 2013 óta szórja Kalocsán a gólokat, akkor az épp megszűnő NBI-es Kiskunhalas utánpótláscsapatától érkezett a KKC-hez. Azóta a 2013-14-es szezon megyei gólkirálynője lett, és az elmúlt idényben is ő jegyzi a KKC-s lányok legtöbb gólját.

Babett mostantól a Szeged csapatát erősíti majd. A váltásról így nyilatkozott az igysportolunk.com kérdésére: Nagyon szerettem Kalocsán lenni, ugyanis nem hinném, hogy van még egy ekkora szerető "család" a kézilabdás berkeken belül. Rengeteg barátot szereztem, talán ez az egyik legjobb dolog az életemben. Még friss megható emlék, amikor mi kalocsai sportolók összefogva játszottunk egy 6 éves kisfiúért, aki sajnos daganatos betegséggel küzd. Összefogtunk és igyekeztünk neki segíteni. Ilyenek a kalocsaiak, talán többet nem is kell mondanom róluk! Elsődleges dolog, ami miatt Szegedre jövök az, hogy ide járok egyetemre. De a kalocsai csapatot sem hagyom cserben, ugyanis ha tehetem visszajátszom, mert ők is az életem részei!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó