Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Narnia utolsó krónikája...

Szerző: Gábor János, – 2010-12-14 13:23:02

... tehát a rajongók még ezt nézzék meg, mert ekkora zakó után biztosan nem készítenek többet a fantasy-bestseller regényekből. A 3. Narnia-film gyalázat rosszul teljesített a korábbi részekhez képest. Amíg az első 65, a második 55, a Hajnalvándor útja már "csak" 24 millió dolláros hétvégi bevétellel nyitott Észak-Amerikában.



Akárhogy igyekeznek kozmetikázni a számokat azzal, hogy jóval kisebb büdzsével (155 millió dollár) készült, mint a kínosan vacak Caspian herceg (225 millió dollár), amit még nosztalgiából sokan megnéztek, de biztosan betett a sorozat népszerűségének a kritikusok és a közönség egybehangzó csalódottsága...


Nos, most sincs másképp - a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja finoman szólva sem kápráztatta el a moziba járókat, ám paraszthajszálnyi mentségül jegyezzük meg, hogy kemény mezőnyben kellett volna nagyot hasítania a tortából. Még mindig jól teljesít a Megaagy, tovább hengerel az Aranyhaj és a nagy gubanc, illetve a Harry Potter 7. Fakultatív adalék: utóbbi két filmet Magyarországon még mindig többen látták, mint a múlt hétvégén nyitó Hajnalvándor útját.

RIP, Narnia!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó