Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

NAGYON NAGY Harmadik Retrofesztivál!!

Szerző: Gábor János, – 2012-07-23 15:39:49

Az összes munkatársam, illetve a múlt pénteken éjszaka folyamatosan sürgő-forgó Korona Partos stáb nevében KÖSZÖNET NEKTEK, amiért ennyien minket választottatok az újabb retrofesztiválra tökéletes hétvégén! Csapatunk a Szelidi-tó melletti rezidencia szlogenjéhez ("Együtt vagyunk") méltón remekül érezte magát Veletek, DJ Edgarral, valamint a Kozmix-szal együtt, és ahogy elnézem a képeket, ez kölcsönös...



Dobálózzunk számokkal: a Korona Part 3 éves történetében biztosan ez volt az egyik leglátogatottabb buli, csaknem 1000 vendéggel! Ez azért is tekintélyes, mert még ha szabadtérre nehéz is ilyet mondani, de ezúttal simán helytálló: teltház volt! Az italkészlet reggelre szinte nullára apadt, és a nem hivatalos információk szerint csak a Grill Sziget direkt nekünk kitalált "retrohamburgeréből" több mint 130-at faltatok fel... Egészségetekre!


A Harmadik Retrofesztivál képein mindenki jól megnézheti magát! A galériát egyelőre csak a Facebook-oldalunkra töltöttük fel - ott már megtalálod a mintegy 160 képet, és rajta remélhetőleg saját magad! Amit pedig máris véss a naptárba: IV. (egyben szezonzáró) Retrofesztivál, augusztus 17-én, pénteken, a lemezjátszóknál a fedélzetre visszatérő Tóth Imivel, és mikrofonnal a kézben, HEVESI TAMÁSSAL:



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó