Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Na ne: jön a STAR WARS 3D-ben!

Szerző: Gábor János, – 2010-09-29 19:28:24

George Lucas azt tervezi, hogy a 3D-re konvertálja az összes (gyéká: mind a hat!) filmet, és ilyen formában újra moziba küldi őket! A Lucasfilm által közzétett nyilatkozat szerint a nagyszabású projekttel addig kívántak várni, amíg elegendő 3D-terem nyílik az Államokban és világban, hiszen a technológia és az igény csak az utóbbi pár évben kezdett gombamód növekedni és fejlődni. Az idő úgy tűnik elérkezett, de nem készítik el az összes klasszikust rohamtempóban...



2012 elejére tervezik az első rész, a Baljós árnyak térhatású verziójának premierjét. Lucas ennek teljesítményétől teszi függővé a további filmek átalakítását, amelyek évről évre nagyjából ugyanazon időszakban kerülnének mozivászonra. A producer-rendező-forgatókönyvíró-legenda óvatossága érthető, hiszen egy Star Wars-kategóriájú mozi 3D-re konvertálása több tízmillió dollárt is felemészthet - szinte újat is forgathatnának a költségeken, így nagyon nem mindegy, hogy hogyan fogadja a közönség.



A filmstúdió közölte továbbá, hogy a mozimegjelenéseket követően átfogó Blu-ray Disc kiadványokat is piacra dob, amelyeken a feljavított kép- és hangminőségen túl eddig sosem látott kivágott jelenetekkel és más különleges tartalmakkal veszik le a lábukról a rajongókat. Csak győzzék kivárni 2012-t!

Fordította és írta: Gábor János (Korona FM100)
Forrás: worstpreviews, THR, Lucasfilm
Eredeti cikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó