Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Most már biztos, hogy lesz harmadik Hobbit-film is

Szerző: Gábor János, – 2012-08-01 10:40:26

Múlt héten érkezett a hír, hogy Peter Jackson és A hobbit-duplafilmet gyártó Warner Bros. javában tárgyal egy harmadik A hobbit lehetőségéről.


Zsákos Bilbó (Martin Freeman) a legendás barlangjelenetben

Most a rendező hivatalosan is megerősítette, hogy megszületett a megállapodás, és az idén decemberben mozikba kerülő, A váratlan utazás alcímű, majd a 2013 decemberében érkező Egyszer oda, aztán vissza alcímű filmet egy harmadik is követi majd, méghozzá 2014 nyarán.



Peter Jackson, Martin Freeman, Philippa Boyens, Ian McKellen, Andy Serkis, Richard Armitage és Elijah Wood a júliusi Comic-Conon

Jackson a Facebookon közzétette, hogy akkor döntött a harmadik film mellett, amikor írótársaival, Fran Walsh-sal és Philippa Boyensszel végignézték az első film első vágott változatát, illetve a második film nagy részét, és úgy ítélték meg, hogy még nagyon sok mindent nem meséltek el Tolkien sztorijából. A harmadik film A hobbit-regény első két filmből kimaradt részei mellett A Gyűrűk Ura bizonyos függelékein alapul majd Jackson közleménye szerint, alcíme még nincs.



Bujdosó Bori
[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó