Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Most képzeld el, hogy Batthyány Lajos baltával nyírja a vérszívókat...

Szerző: Gábor János, – 2012-02-14 09:34:27

... ilyen érzés lehet az amerikaiaknak az új agymenés, de ismerjük el: tökös, látványos lesz az előzetes alapján...

Kíméletlenül vagdalja a vámpírokat a cilinderes elnök


Erősen akciódús előzetes futott be Timur Bekmambetov (Wanted) Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) című filmjéhez, amely Seth Grahame-Smith azonos című regényének adaptációja.
A történet szerint Lincoln anyját meggyilkolja egy különös lény, aminek következtében az elnök bosszúból elkezd vámpírokra és segítőikre vadászni.



A múlt héten megjelent képeken már láthattuk a Lincolnt alakító Benjamin Walkert (A dicsőség zászlaja) baltával rohangálni, ám most az előzetesben azt is megmutatják, amint játszi könnyedséggel szedi vámpíráldozatait, laza lendülettel kivág egy hatalmas fát és még a lángoló hídon guruló szerelvény egyik vagonjáról a másikra is simán átugrik.



Még be sem mutatták a filmet, de már a sztori alapjául szolgáló regény írója - aki társíróként a forgatókönyvet is jegyzi - a Screen Rantnek adott interjújában elmondta, hogy mivel a könyv végén sincs lezárva a történet, ezért a filmben is maradnak nyitott szálak, ami nem zárja ki az esetleges folytatást. Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter-t június 22-én mutatják be az amerikai mozikban, a magyarországi premier időpontjáról egyelőre nincsenek hírek.

[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó