Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Most a Honvéd volt a jobb

Szerző: Rumi László, – 2013-02-07 17:22:14

Honvéd-Zrínyi SE – Kalocsai SE 3:1 ( 16; 13; -18; 18)

Kalocsai SE: Kovács Patrícia, Fehérvári Anna, Szigeti Anna, Vörös Viktória, Dabis Ágnes, Sztupovszki Anett.

Csere: Szőgyi Dóra (libero), Zsinka Viktória, Bencsics Bettina.

Edző: Kováts Ágnes

Az NBII. tizenharmadik fordulójában Budapesten a Honvéd-Zrínyi csapatánál vizitált a  Kalocsai SE női röplabda csapata, ahol az elmúlt két győztes meccs után bíztak benne, hogy sikerül jó eredményt elérni.

Az első szett magán hordozta a meccs képét, hiszen rosszul nyitottunk és még rosszabbul fogadtunk. A hazai gárda hamar elhúzott, legfőképpen a mi hibáinkból éltek ekkor. Biztos hazai szett győzelem született.

A második játszma talán még rosszabbra sikeredett, mint az első, 15 perc alatt kivégeztek bennünket, szinte teljes mértékben megismételve az első szett játékát.

Női mérkőzés volt, így jött egy fordulat is. Most a hazai gárda hitte azt, hogy vége a meccsnek és ki is engedett, mi pedig tízpontosra is felhizlaltuk az előnyünket. Ekkor többször is jól játszottunk, igaz a végére egy kicsit kiengedtünk, de alapjában véve rendben volt ez a szett.

A negyedik játszma elején hamar kiderült, hogy ez csak egy rövid fellángolás volt. Sajnos visszatértünk az első két szett játékához, nyitásfogadási hibák mellett egyáltalán nem tudtuk hatékonyan befejezni a támadásokat, igaz komolyabban ellépni nem tudtak, de nem is nagyon látszódott, hogy esélyünk volna a fordításra. Mi szinte minden poszton gyengén muzsikáltunk, míg ellenfelünk talán csak feladó poszton nyújtott kiemelkedőt, igaz nyitásaik végig jók voltak.

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésére február 9-én szombaton 11 órakor a Városi Sportcsarnokban kerül sor a Tatabánya ellen, melyre sok szeretettel várjuk a szurkolóinkat!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó