Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

MOSOLYGÖMB - ÖSSZES HELYSZÍN!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-11-16 10:20:27

Csaljunk mosolyt a gyermekek arcára - tele a naptár!

Ünnepélyesen jelentjük: megtelt a Mosolygömb-naptár, vagyis a november 21-e és december 11-e közötti három hétben folyamatosan utazik majd az a mozgóurna, amelyben olyan kisgyermekek karácsonyi ajándékára gyűjtünk készpénzt, akiket nem várna csomag a fa alatt.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai Önkormányzat Anyakönyvvezetői Hivatala és a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány harmadik évben vállalta fel ezt a jótékonysági akciót, ismét több tucatnyi kisgyermeknek vásárolnak és csomagolnak ajándékot. A gyűjtés idején jön képbe a KORONAcafé: kiszervezzük a Mosolygömböt külső helyszínekre, hogy minél több készpénzadomány jöjjön össze.

A mai nappal lezárult a jelentkezés, íme ezeken a helyszíneken és időben tud Ön is adakozni (figyelem, némelyik napon több helyen is megfordul a Mosolygömb!):

KÖSZÖNJÜK - azoknak főleg, akik amellett, hogy befogadják a Mosolygömböt, még extra felajánlást is tettek a kicsiknek!

- A Vicai Látás- és Hallásközpont egy személyre szabott szemüveget ad a látásával bajlódó egyik gyermeknek, akinek még az elkészítést megelőző orvosi vizsgálatért sem kell fizetni.

- A Gyuri Hal ABC minden, ünnepi halászléhez kellő hozzávalóval megajándékozza a jótékonysági akcióban résztvevő egyik családot, a fűszerpaprikától a leveskockákon és tésztán át természetesen a halhúsig.

- A Kalocsai Úszó- és Vízilabdaegyesület pedig szó szerint örök élményt ad az egyik úszni tanuló kicsinek: 15 alkalmas, a Kalocsai Uszodában zajló úszásoktatással ajándékozza meg.


ELŐRE IS BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉST MINDENKINEK!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó