Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Minden meccset megnyert a KKC a rangadók hétvégéjén + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-12-05 09:30:27

Méltóbb módon nem is köszönhetett volna el hazai közönségétől a Kalocsai KC. A szezon utolsó itthoni mérkőzése mindhárom gárdánk számára kemény összecsapást hozott, de a mieink mindhárom fronton itthon tartották a pontokat.

Hirdetés

Hirdetés

Kolics János felnőtt csapata a Mecseknádasd ellen nyert parádés játékkal, 29-27 arányban. Az edző elismeréssel méltatta fiait.

Galéria a találkozóról ITT!

A Szvétek Balázs vezette juniorok azt a Mecseknádasdot verték, akik listavezető és veretlen mieink mögött a második helyen álltak. Izgalmas, végletekig kiélezett küzdelem volt, ahol a KKC az utolsó 5 másodpercben szerezte meg a győztes gólt – újságolta rádiónknak az edző.

A megyei bajnokságban csatározó lányok ellenfele az a Soltvadkert volt, akit a szezon elején még az örökös bajnok Kiskunhalasra is veszélyesnek kiáltottak ki, és akinek bérelt helye van a dobogón. Ennek ellenére a lányok szívós játékának és második félidei kiváló teljesítményének köszönhetően 21-17 arányban felülkerekedtek a vadkerti lányokon, így a dobogó harmadik fokán telelnek, tudtuk meg az edzőtől.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó