Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Minden frontot megvégdett a KKC + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-03-28 13:10:55

Szombaton a KKC mindhárom csapata hazai pályán aratott győzelmet.

Hirdetés

Hirdetés

A Soltvadkert elleni derbi előtt már csak egy meccs, a Nemesnádudvar elleni találkozó várt a megyei bajnokságban bronzesélyes KKC-s lányokra. Bár a hétfői edzőmeccsen Alföldi Babették nem győzték meg a mestert, az elvártak szerint, élesben hozták a kötelező győzelmet a nádudvariak ellen.

Fotók a találkozóról ITT!

Bár legutóbb 17 gólos különbséggel vertük őket, most pedig 18-14-es félidő után 31-28 mellett tartottuk itthon a pontokat,  Kolics János így sem elégedetlen.

A szombati kézilabda maratont a juniorok folytatták. Szvétek Balázs előzetesen kiemelte, hogy első számú irányítójuk nem tud majd részt venni a találkozón, ennek ellenére egyértelmű győzelmet vár. Növendékei pedig amellett, hogy bezsebelték a két pontot, az ellenfelet is zsebrevágták, 35-22-re verték a vendég bajai alakulatot.

Fotók a találkozóról ITT!

A hétvége leginkább várt mérkőzése a felnőttek összecsapása volt. A szerbekkel erősített Baja ellen a mieink mindig parázs hangulatú mérkőzést játszanak, és törleszteni is kívántak a mieink, hiszen ősszel, egy, a mieinknek fájó döntetlen mellett az odavágón osztozkodni kényszerültek a pontokon.

Fotók a találkozóról ITT!

Most azonban szó sem esett osztozkodásról, a presztízsmeccset 31-24-re a KKC nyerte. Kolics elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után:

A szerb élvonalt is megjárt légiósokkal tarkított vendégcsapat edzője, Gál Géza a mérkőzés után elzárkózott a meccs értékelésének lehetőségétől, jelezve, hogy számára még mindig "tüske" Kolics János egykori, bajai nyilatkozata. Rádiónk kérdésére ezért röviden és tömören válaszolt

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó