Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Mikulás Kupán pingpongoztak

Szerző: Rumi László, – 2011-12-12 14:29:08

Dr. Pataky István Emlékversenyt rendeztek Kecskeméten 2011.12.04-én a Kecskeméti Spartacus Asztalitenisz Egyesület szervezésében. A versenyen nagy múltú egyesületek is indultak pl. Budapestről a Központi Sportiskola, BVSC, Kecskemétről a Sportiskola és a Spartacus, Ceglédi VSE, stb. A legkisebb korosztályában nem írtak ki versenyt, ezért Szilasi Flóra Sanchez Vanesszával indult a 2000-ben születettek korcsoportjában.

Az egy héttel ezelőtti Pentele Kupán első helyezett budapesti (KSI) Ludányi Fanninak Flóra visszavágott az előző versenyen elszenvedett vereségért és ebben a korcsoportban vereség nélkül a dobogó legfelső fokára állhatott.

Sanchez Vanessza bár a második helyezett Pethő Annát megverte, de egy váratlan vereség miatt csak a harmadik helyet sikerült megszereznie.  

Az összetett versenyben, ahol 14 éves korig indulhattak,a kalocsai 9 éves Szilasi Flóra a csoport mérkőzések során csak a kecskeméti 13 éves Orosz Petrától kapott ki,  majd a döntőben újra találkoztak, ahol  Flóra magabiztos támadó játékkal legyőzte ellenfelét, így az összetett versenyben is első helyezést ért el.

Az összetett versenyben Sanchez Vanessza az ötödik helyen végzett, ahol Ő is visszavágott Ludányi Fanninak (KSI) a helyosztó mérkőzések során, a múlt heti elődöntőben elszenvedett vereségért.

A lányok edzői: Farkas Zoltán, Szilasi Tamás

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó