Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

MICSODA HÁRMAS! Korona LIVE - új szavazás!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-26 12:15:41

A héten a korábbi szavazás végeredménye alapján a Neoton Famíliának kell jönnie. Így is lesz. 1998-at írtunk, amikor a csapat addigi felállása feloszlott, de nagyon megadták a módját. A BS-ben búcsúztak; hallgasd meg hogyan, a Péntek Esti Randevú után, 22 órától!



DE! Közben már szavazhatsz is a következő hetekre. Íme a kínálat:

KT Tunstall neve elsősorban Az ördög Pradát visel c. film betétdaláról juthat eszedbe. A Suddenly I see bizonyosan pályája egyik legjobbja, de amit egyedül képes művelni a színpadon, az bárhol a világon eseményszámba megy - az meg főleg, ha zenekarral együtt érkezik. Ami a következő videót illeti: igen, ezt a hangzást egyedül is tudja, és nem csal a szemed: saját magának vokálozik!!


KT Tunstall: Live In London - London, 2011

Héj! Michael Jackson itt még majdnem fekete. Az énekes ekkor még el sem kezdhette a bőrfehérítő sebészi eljárásokat (még ha oly\' sokáig bizonygatta is, hogy kifakulása egy ritka bőrbetegség következménye, valószínűleg nem így volt). A Bad c. album döbbenetes siker: eddig több mint 60 milliót adtak el belőle a világon! A lemezbemutató világ körüli turné egyik állomása jön - Japánból:


Michael Jackson: Bad World Tour / One Night In Japan - Yokohama, 1987

A magyar alterkirály Heaven Street Seven koncertjére külön büszkék vagyunk, ugyanis a Magneoton Kiadó exkluzív kérésre bocsájtotta a rendelkezésünkre - ezúton is méretes KÖSZI! A fesztivál-kedvenc a tavalyi, soproni VOLT Fesztiválon járt... Kóstolónak itt a Sajnálom klipje:


Heaven Street Seven: Tavasz VOLT koncertalbum - Sopron, 2010

Na, melyik jöjjön a Neoton után, jövő pénteken? VÁLASSZ a jobb oldali panelen! Ne feledd: 8 óránként újra meg újra bökhetsz!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó